what do we learn from the passage?

问题描述:

what do we learn from the passage?
1个回答 分类:英语 2014-11-07

问题解答:

我来补答
我们从这段文章中学到了什么?
或者 我们从这段文章中得到了什么结论?
根据语境而定.
剩余:2000
下一页:填词谢谢

相关作业

[ 英语 ] what can we learn from the passage是什么意思

从这段文章中我们能学到什么?

1

[ 英语 ] "what can we learn from the passage"是什么意思?

我们能从文章中学习什么 再答: 我最早发的(⊙o⊙)哦

1

[ 英语 ] What can you learn from the passage about "Never give u

你能从文中了解“永不放弃希望”吗?

1

[ 英语 ] what do you learn from the passage是什么意思

你从这篇文章学到了什么?

1

[ 英语 ] what do you learn from the passage?

你从该段落中了解到了什么?

1

[ 英语 ] Think and answer:what do you learn from the passage?你从这篇短文中学

8.We teach (them) English.9.My mother often (buys) some nice food on weekends.10.Idon't like( watching)thrillers or playingbaseball.1.连词成句:What are you going to

1

[ 英语 ] We learn from the passage that ______.

我们可以从文段中知道:A:Joseph 最终死于狂犬病.B:Joseph身陷一种非常危险的病.C:Joseph的医生知道Joseph的病不能治好.D:Joseph的医生向另一位医生求助.

1

[ 英语 ] We can learn from this passage that children with problems c

从这段话中我们可以了解到,问题儿童也是可以获得成功的.

1

[ 英语 ] We can learn from the passage that---------.A.Kelsey's favor

从文中得知:A.Kelsey最喜欢的动物是猫.B——没看到.C.Kelsey的妈妈喜欢照看动物.D.Lena在避难所里干得很好.其实基本和上楼没区别,主要是纠正了一点点小错误而已.

1

[ 英语 ] learn from the passage that

A:波科诺地区的污染正在加剧 B:在波科诺地区的野生动物很快会灭绝 C:波科诺地区的安全性正在减弱 D:波科诺地区的农田正在缩减 再问: 人口 增长吧? 再答: 楼上回答的挺好的

1

[ 英语 ] we may learn from the passage that man-made barriers are som

我们从文章中可以了解到人为的障碍有时比自然障碍更难以逾越.

1

[ 英语 ] 听下面一段对话,回答1-4题。 1. What do we learn from the passage? A. Mor

1-4: ACBC

1

[ 英语 ] 英语翻译What do you think our city will be like?We learn form th

给你最准确的答案:John也没电脑.你认为我们的城市将来会是怎么样的?从这篇文章中我们可以知道好莱坞在洛杉矶.在这篇文章中“special”这个词是unusual(特殊)的意思.似乎一些有名的电影明星并不居住在好莱坞.警笛声越来越近了.

1

[ 英语 ]  E Here is a passage about learning a foreign language.

57—60  CDCA     略

1

[ 英语 ] We learn a lot at school every day,but there are still many

6-C,7-D,8-D,9-A 1-considerate 2-worry 3-advice 4-travel 5himself 6-trust 7-Slove8-mistake 9-careful 10-organize

1

[ 英语 ] We've found that eating habits vary so much that it does not

DBDCA

1

[ 英语 ] The floor of the ocean have many riches that can be used by

CBADC

1

[ 英语 ] 初中英语阅读理解练习题及答案

完形填空(一)I am a middle-school student. Now let ___1___ tell you something ___2___ our classroom. It’s very ___3___. There are two maps ___4___ the back wall. ___5

1

[ 英语 ] 阅读理解.Mona wanted to meet her friend,Maria,at New York.But Ma

1 - B2 - C3 - A4 - B5 - D

1